Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
litt salt
75 g sukker
100 g margarin
1 egg
100 g rosiner
2 ss melk
(12 kaker)
Sikt hvetemel, bakepulver og salt og tilsett sukker. Smøret smuldres i det tørre. Ha i egg, rosiner og melk og kna alt lett sammen.
Kjevle deigen ut til en leiv som er ca 1 cm tykk. Stikk ut deigen, gjerne med glass.
Sett kakene på smurt plate, pensle dem med litt melk og stek midt i ovnen ved 220 C i ca 10 minutter.
Serveres avkjølt med smør og syltetøy til.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake