Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
2 dl sukker
3 3/4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
50 g smeltet smør eller margarin
1 dl melk
1 1/2 dl aprikossyltetøy til fyll
Glasur:
2 dl melis
1 1/2 ss sterk kaffe
1-2 ss kakao
3 ss skåldede, hakkede mandler
Pisk eggedosis. Sikt sammen hvetemel og bakepulver, og bland det i eggedosisen. Tilsett melk og smeltet smør, og rør deigen lett sammen.
Sett røren med spiseskje på smurt plate, og stek kakene midt i ovnen ved 225 C i ca 6 minutter, til kakene er gylne.
Avkjøl dem på rist.
Legg to og to kaker sammen med syltetøy mellom.
Lag glasur av melis, kaffe og kakao, smør den over kakene, og dryss hakkede mandler over.
Del kakene i to til halvmåner.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake