Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
2 dl sukker (ca 1700 g)
2 1/2 dl hvetemel (ca 150 g)
2 ts bakepulver
2 ts kanel
100 g smør eller margarin
1 dl vann
smør eller margarin og strøbrød til formen
Pisk egg og sukker hvitt og porøst.
Bland mel, bakepulver og kanel. Sikt det i eggeblandingen og rør sammen.
Kok opp smør og vann, hell det i røren og bland godt.
Hell røren i en smurt og strødd form på ca 1 1/2 liter.
Stek kaken ca 40 minutter ved 175 C.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake