Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g margarin
125 g sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
1/4 ts hornsalt
200 g hvetemel
1 egg
skåldede, hakkede mandler
Margarin og sukker røres hvitt. Rør inn egget. Sikt de tørre ingrediensene, og rør dem godt inn i deigen. Elt den jevn. La deigen hvile over natten i kjøleskap.
Forvarm stekeovnen til 190 C. Trill ut deigen til en jevn rull, og del den i like store emner. Trill emnene til kuler som trykkes litt ned med en gaffel på en smurt plate. Pensle kakene med sammenpiskede egg og strø på mandler.
Stek kakene til de er gyllenbrune, ca 10 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake