Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl hvetemel
1 dl sukker
200 g smør eller margarin
1 lite egg
vispet egg til pensling
perlesukker til pynt
smør eller margarin til platene
(60 stk)
Hakk smør, mel og sukker sammen på bakebordet.
Tilsett egget, arbeid deigen sammen. La den hvile kaldt ca 30 minutter.
Kjevle deigen ut til 2-3 mm tykkelse. Stikk ut kaker med form eller glass.
Legg kakene på smurte plater. Pensle med egg og strø på perlesukker.
Stek kakene ved 175 C i 8-10 minutter for hver plate.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake