Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g pikekyss (marengs), knust
5 ss Cointreau
450 g fineste sort mørk sjokolade
100 g smør
2 eggeplommer
4 dl kremfløte
melis
Bløt knuste pikekyss i Cointreau. Smelt sjokoladen i vannbad. Ta sjokoladen av varmen og pisk inn smør og eggeplommer litt etter litt. La blandingen avkjøles.
Pisk kremfløten halvstiv. Bland kremen forsiktig i sjokoladen. Legg lagvis sjokoladekremen og marengsen i en smurt 20 cm rund form.
Avkjøl kaken et par timer til den er stiv. Pynt ved å sikte melis gjennom et papirmønster (figurer: dyr, blomster etc.) på kaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake