Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
2 egg
2 eggeplommer
2 dl sukker
2 1/2 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
50 g smør
1 ss konsentrert appelsinjuice
skallet og saften av 1/2 sitron
Marengs:
2 eggehviter
1 dl sukker
Pynt:
3 dl kremfløte
revet skall av sitron og appelsin
sitronmelisse
Pisk egg, eggeplommer og sukker til eggedosis. Vend i melet blandet med bakepulver. Bland i smeltet, avkjølt smør, appelsinjuice, revet sitronskall og -saft.
Hell røren i en smurt form, 22-24 cm i diameter. Pisk eggehvitene stive, bland i sukkeret og pisk til en blank og stiv marengs. Legg marengsen i klatter på røren.
Stek kaken ved 175 C på nederste rille i ca 40 min. Avkjøl
Pynt kaken med pisket fløte og revet skall av appelsin og sitron. Legg på noen sitronmelisseblader.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake