Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g usaltet smør
250 g sukker
5 egg
300 g hvetemel
1 ts bakepulver
240 g sultanarosiner
120 g cocktailbær
120 g mandler
2 ss melk
120 g skall av kandiserte sitrusfrukter
Forvarm ovnen til 190 C. Kle en 20 cm springform med et dobbelt lag avispapir slik at det når dobbelt så høyt som formen (avispapiret gjør at kaken stekes meget jevnt). Avslutt med et lag brunt innpakningspapir med den glatte siden ut, også det dobbelt så høyt som formen. Smør det brune papiret godt.
Rør smør og sukker hvitt og kremaktig i en bolle. Rør inn eggene, ett om gangen, og rør kraftig mellom hvert egg. Sikt mel og bakepulver i en annen bolle. Vend mel, rosiner, cocktailbær og mandler skiftevis inn i røren til alt er godt blandet.
Ha røren i formen, pensle med 2 ss melk og legg sitrusskall oppå. Legg et tredobbelt lag med avispapir rundt utsiden av formen og fest det med hyssing.
Stek kaken midt i ovnen til den slipper formen og er gyllen, ca 75 minutter. La kaken bli helt kald i formen. Løft kaken opp av formen og ta av papiret. Skjær kaken i skiver og server.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake