Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g margarin
125 g smør
125 g sukker
1 egg
400 g hvetemel
50 g malte mandler
Rør margarin, smør og sukker hvitt. Tilsett egget, og rør det godt inn. Rør til slutt inn melet og mandlene. Legg deigen til hvile i kjøleskap i en time.
Forvarm stekeovnen til 190 C. Del deigen i mindre emner, og trykk deigen ut i smurte sandkakeformer. Kakene skal være tynnest mulig. Stek formene på brett til kakene er gylne, 10-12 minutter.
Avkjøl kakene litt i formene før de hvelves ut på rist.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake