Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
3 1/2 dl knuste havreflarn
1 1/2 ts kanel
50 g smeltet smør
Fyll:
2 ss gelatinpulver
1 1/4 dl vann
500 g cottage cheese
250 g yoghurt
3 egg
1 1/2 dl sukker
1/8 ts salt
3 ts revet sitronskall
2 ss sitronsaft
1 1/4 dl sukker
2 1/2 dl kremfløte
Bland sammen de knuste havreflarnene, kanel og smeltet smør. Trykk dette ned i en stor rund form, 28 cm i diameter. Still den kaldt. Bland sammen gelatinpulver og vann, og la dette stå slik noen minutter. Bland så sammen cottage cheese og yoghurt. Gni cottage cheese gjennom en sikt hvis du ikke liker den kornete konsistensen. D blir røren jevn og glatt.
Ha eggeplommer, sukker, salt, sitronskall og -saft i en stor bolle. Sett den over damp. Pisk i blandingen til den tykner, ca 5 minutter. Tilsett gelatinblaandingen og pisk til alt er oppløst. Avkjøles. Rør inn yoghurtblandingen. Pisk eggehvitene til stivt skum med 1 1/4 dl sukker. Bland dette forsiktig inn. Stivpisk kremfløten og bland den inn.
Hell røren i kakeform og la den stå kaldt til neste dag. Da løsner man kakeringen rundt formen og setter kaken over på et fat. Strø gjerne over litt revet sjokolade og pynt med pisket krem.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake