Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g ( 1 pl) kokesjokoladekake
1 ss vann
1 ss pulverkaffe
170 g smør eller margarin
170 g sukker
4 egg
225 g hvetemel
2 ts bakepulver
Sjokoladekrem:
250 g (2 pl) kokesjokolade
1 ss vann
1 ss pulverkaffe
2 ss smør eller margarin
100 g melis
75 g hakkede valnøttkjerner
Smelt sjokoladen i vann i vannbad. Rør i pulverkaffe.
Rør smør og sukker hvitt, visp inn smeltet sjokolade og egg.
Vend inn hvetemel som er siktet sammen med bakepulver.
Fyll røren i godt smurt og meldrysset rund form, ca 22 cm i diamater. Stek kaken ved svak varme, 150 C på nederste ribbe i ca. 1 time. Avkjøl den på rist og del den i 4 lag.
Sjokoladekrem: Smelt sjokoladen i vannbad sammen med vann, pulverkaffe og smør. Arbeid inn melis.
Legg kremen mellom kakelagene.
Dekk siden av kaken med krem og hakkede valnøtter.
Dekk toppen av kaken med resten av kremen.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake