Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g epler (4-6 stk)
5 g smør eller margarin (ca 1 ts)
30 g sukker (ca 2 ss)
2 ts kanel
2 dl Cottage Cheese
2 egg
1 dl skummet melk
Skrell eplene, skjær dem i tynne båter og fjern alle rester av kjernhuset.
Smør et ildfast fat og legg i eplene.
Dryss over en blanding av sukker og kanel.
Pisk sammen Cottage Cheese, egg og melk, og hell blandingen over eplene.
Stek kaken ved 225 C i ca 25 minutter.
Server eplekaken lunken som dessert eller til en kopp kaffe.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake