Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
125 g sukker
100 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss kakao
Fyll:
2 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
2 bananer
sjokolade
Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt hvetemel, bakepulver og kakao og rør det forsiktig i eggedosisen.
Lag en form av smørpapir, 25 x 30 cm. Smør formen og ha deigen i.
Sett formen midt i ovnen og stek kaken ved 225 C i ca 8 minutter, til den er pent brun.
Ha smørpapir på benken og dryss sukker på det. Vend kaken ut på papiret og rull den sammen med en gang. La den stå og bli avkjølt.
Pisk kremfløten med vaniljesukker og skjær bananene i skiver.
Når kaken er kald, rulles den forsiktig ut og bananene has i. Fordel også halvdelen av kremen inni. Rull kaken sammen igjen og legg den på fat. Resten av kremen has oppå.
Serveres pyntet med sjokoladebiter eller reven sjokolade.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake