Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g marsipan 1 bløtkakebunn rød konditorfarge melis 1 eggehvite aprikosmarmelade 6 ss kakefyll(vanilje- eller rom etter smak) 8 små kuler honningmelon 1 jordbær, deles ripsgelé vann 2 sjokoladestenger med appelsin sitronmelisse - bakepapir pepperkakeformer med hjertefasong parisiennejern til å lage fruktkuler (melonskje)
(2 kaker) Kna marsipanen med rød konditorfarge, litt eggehvite og melis. Stikk ut to hjerter av bløtkakebunnen. Kjevle marsipanen til kanten til de to ca 4 cm høye hjertene. Skjær kantene (4 stk) til i høyden, men la dem være litt for lange. Smør aprikosmarmelade på kanten av de hjerteformede bløtkakestykkene. Sett kantene på og skjær dem til spissen på hjertet. Legg kakefyll i hvert hjerte. Smelt ripsgeleen med litt vann over svak varme. Avkjøl. Bruk melonskjeen og form åtte små melonkuler av honningmelonen. Legg fire i hver hjertekake. Hell den avkjølte geleen over. Skyll jordbæret, del det og legg et halvt jordbær i hver kake. Legg også på en sjokoladestang og et par blader av sitronmelisse. Sett kaken i kjøleskapet til den skal serveres.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake