Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
2 dl sukker
50 g smeltet margarin
5 dl melk
3 dl hvetemel
2 ss kakao
1 ts bakepulver
50 g hakkede mandler
Glasur:
1/2 plate kokesjokolade
50 g smør eller margarin
2 ss kaffe
250 g melis
1 egg
hakkede mandler
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett smeltet margarin, melk og hvetemel blandet med kakao, bakepulver og hakede mandler. Rør forsiktig til alt er blandet. Fyll røren i en godt smurt form, 24 cm i diameter, og stek kaken ved 175 C i ca 40 minutter på nederste rille i ovnen.
Lag glasuren ved å smelte sjokolade, smør og kaffe. Rør inn melis og egg. Fordel glasuren på kaken. Du kan også dele kaken i to og ha litt av glasuren mellom lagene. Strø på hakkede mandler eller pynt med noe annet.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake