Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
3 egg
2 dl sukker
75 g smør
1 dl melk
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 dl kokosmasse
Til dynking:
2 dl melk eller sjokolademelk
Fyll:
1 pk. (5 dl) vaniljekrem
marsipan
Pynt:
marsipan
non stop
Pisk eggedosis av egg og sukker, vend i mel blandet med bakepulver: Rør i smeltet smør, melk og kokosmasse. Hell røren i en godt smurt hjerteform og stek kaken i nedre del av ovnen ved 175 C i ca 40 minutter. Avkjøl.
Del kaken i to og dynk bunnene. Bre mesteparten av vaniljekremen mellom lagene og bre resten rundt kaken. Kjevle ut marsipan og dekk kaken.
Resten av marsipanen kan du pynte med. Legg non stop rundt kaken og tenn gjerne kakelys ved servering.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake