Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
200 g sukker
1 1/2 dl melk
500 g hvetemel
250 g smør eller margarin
4 sitrondråper
2 ts hornsalt
60 g mandler
Pisk egg og sukker og ha i melken. Tilsett mel og mykt smør vekselvis i røren. Så sitrondråper og hornsalt. Hakk mandlene fint og tilsett. Del deigen i 6 like store emner. Trilll dem ut til tynne stenger og trykk disse litt flate. Dryss på perlesukker og sett dem på smurte plater.
Stekes ved 200 C i ca 15 minutter, midt i ovnen. De skal være ganske lyse. Når stengene er avkjølt noe, skjæres de i tynne skiver på skrå, ca 1 cm tykke.
Tørk tebrødene i ovnen ved 120 C til de er helt sprø. Snu dem en gang.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake