Flere resulteter finnes under oppskriften
350 g lette havrekjeks
75 g kokesjokolade
175 g smør
Fyll:
275 g Cottage Cheese
75 g melis
skall og saft av 1 sitron
3 eggeplommer
4 plater gelatin
2 ss kokende vann
1 1/2 dl kremfløte
3 eggehviter
grønne og blå druer til pynt
Knus kjeksene fint og bland dem med smeltet sjokolade og smeltet smør.
Press kjeksmassen fast ned i en rund form med løs bunn, ca 22 cm i diameter.
Visp ost, melis, eggeplommer og sitronskall og -saft sammen.
Smelt utbløtt gelatin i 2 ss kokende vann. Avkjøl det litt og rør det i ostemassen.
Vend vispet fløte og stivpiskede eggehviter i ostemassen når den er nesten stiv.
Hell ostemassen forsiktig forsiktig oppå kjeksbunnen. Sett kaken kjølig til den er helt stiv.
Pynt kaken med grønne og blå druer.
Løsne kanten på formen og skyv kaken forsiktig over på fat.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake