Flere resulteter finnes under oppskriften
25 g gjær
2 dl melk
2 egg
2 sitroner
1 dl olje
250 g sukker
250 g mel
Rør deigen ut i 1 dl lunken melk.
Tilsett de sammenpiskede eggene, saft av 1 sitron og skall av to sitroner, olje og sukker.
Rør melet i litt om gangen, og resten av melken. Deigen skal være bløt, men ikke flytende.
Sett deigen til heving ca. 2 timer. Rør den opp og fyll den over i en rund form.
Stek kaken som angitt. Prøv den i midten med en kakenål om den er gjennomstekt.
La den avkjøles noen minutter i formen før den tas ut.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake