Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
100 g (vel 1 dl) sukker
1 ss potetmel
1 dl hvetemel
2 ss kakao
1/2 ts bakepulver
KREM
3 dl kremfløte
2 ts sukker
1/2 ts vaniljesukker
2 bananer eller noen jordbær
1 plate hakket melkesjokolade
225 grader i ca. 8 minutter, midterste rille
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt sammen potetmel, hvetemel, kakao og bakepulver. Bland røren forsitig sammen med slikkepott. Fordel røren i langpanne med bakepapir. Stek til kaken er gyllen. Hvelv den på et håndkle, fjern bakepapiret og legg langpannen over, slik at kaken holder seg myk.
Pisk kremfløte med sukker og vaniljesukker. Stryk 2/3 av kremen på kaken. Legg tynne bananskiver eller jordbærskiver og hakket sjokolade over. Rull sammen. Legg rullekaken på serveringsfat. Legg resten av kremen på toppen.
Pynt med hakkede nøtter og sjokolade.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake