Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl honning
1 ½ dl olje
200 g brunt sukker
½ plate kokesjokolade
100 g malte mandler
litt salt
3 egg
1 drammeglass konjakk
300 g hvetemel
1 ½ ts bakepulver
1 ts malt nellik
Kaken er beregnet til form størrelse 20 x 30 cm.
Varm honning, olje og sukker og rør det sammen. Smelt sjokoladen i den lunkne blandingen. Rør inn malte mandler, en klype salt, ett egg av gangen og konjakk. Bland mel, bakepulver og krydder, sikt det over og rør det inn.
Ha bakepapir i formen, eller smør godt. Bre deigen utover. Fordel eventuell pynt og stek kaken på 175 C i ca 30 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake