Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggehviter
180 g melis
225 g malte mandler eller nøtter
160-170 grader i 15-20 minutter, midterste rille
Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis, og pisk litt til. Rør forsiktig inn malte mandler.
Tegn på bakepapir på stekeplata 2 sirkler à 24 cm. Smør bakepapiret. Bre røren jevnt utover og stek bunnene gylne.
Hvelv bunnene på rist, og fjern papiret mens kakene ennå er lunkne.
Bunnene kan legges sammen med smørkrem, fløtekrem, iskrem eller sjokoladekrem.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake