Flere resulteter finnes under oppskriften
MØRDEIG: 1 egg 200 g kaldt smør eller margarin 5 dl hvetemel 4 ss sukker - 500 g bringebær 500 g bjørnebær GELÉ: 1-2 glass ripsgelé 2 ss vann - blader av frisk sitronmelisse
Del smøret i mindre biter og smuldre det i melet. Tilsett egg og sukker. Samle deigen raskt. Den må ikke knas, da håndvarmen vil få smøret til å smelte, og deigen vil falle fra hverandre. Sett deigen kaldt og slå ovnen på 200 C. Del deigen i to og kjevle den ut på melstrødd bordplate. Kle de smurte terteformene (med en diameter på 20 cm) med deigen og trykk den opp langs kantene. Prikk bunnen med gaffel. Stek bunnene i 10-15 minutter. Avkjøl bunnene. Fordel bærene i bunnene. Smelt ripsgeleen sammen med vannet i en liten gryte. Avkjøl. Hell den avkjølte geleen over fruktene i tertene og sett kaldt. Server tertene pyntet med friske blader av sitronmelisse, gjerne med crème fraîche.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake