Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør eller margarin
125 g sirup
250 g melis
400 g hvetemel
2 ts natron
1 ts nellik
1 ts kanel
50 g finhakkede mandler
50 g finhakket sukat
3 ss kaldt vann
La smør, sirup og melis få et raskt oppkok. Avkjøl. Sikt sammen mel, natron og krydder. Ha det i blandingen sammen med mandler, sukat og vann. Arbeid deigen godt sammen og form den til to avlange pølser, ca 5 cm i diameter. Pakk deigen i plast og la den hvile i kjøleskapet.
Skjær pølsene i tynne skiver og legg disse på papirkledd stekeovn.
Steketiden er ca 10 minutter ved 200 C, midt i ovnen
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake