Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g smør eller margarin
75 g sukker
3 eggeplommer
150 g smeltet, avkjølt kokesjokolade
75 g finhakkede mandler
3 eggehviter
75 g sukker
75 g hvetemel
Pynt siktet melis
gull- eller sølvkuler
marsipanstjerne
Rør smør og den første porsjonen sukker luftig. Pisk eggeplommene i, en om gangen, og rør sjokolade og mandler i. Pisk eggehviter stive med den andre porsjonen sukker og vend dette i, vekselvis med melet.
Hell deigen i en godt smurt form, gjerne i en stjerneform, og stek ved 175 C i 50-60 minutter på nederste rille i ovnen. Formen må romme ca 1 1/4 liter. Prøv med en kakenål om kaken er ferdig stekt.
Ta kaken ut og la den avkjøle noe før den has på bakerist. Pynt når kaken er kald.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake