Flere resulteter finnes under oppskriften
4 1/2 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ss sukker
125 g smør eller margarin
1/2 dl reven ost
1 1/2 dl melk
4 epler
3/4 dl brunt sukker
1/2 ts kanel
1 ss smeltet smør
Sikt hvetemel og bakepulver og tilsett sukker. Smuldre inn smøret, bland i reven ost. Tilsett så mye melk at det blir en passe fast deig. Kna den lett.
Klapp deigen ut i liten langpanne.
Stikk kjernehusene ut av eplene, skjær dem i båter, og legg dem i rader på deigen.
Dryss dem med en blanding av brunt sukker og kanel. Fordel smeltet smør over.
Stek kaken på nederste ribbe ved 225 C i 25-30 minutter, til den er gyllen og sprø.
Serveres nystekt, eventuelt med krem.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake