Flere resulteter finnes under oppskriften
175 g smør eller margarin
125 g sukker
3 egg
175 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl rødvin
2 ts kakao
1 ts kanel
100 g kokesjokolade
Rør smør og sukker lyst og lett. Tilsett eggene. Sikt sammen det tørre og ha det i vekselvis med rødvin. Bland til slutt inn hakket sjokolade.
Hell røren i en godt smurt avlang kakeform, 1 1/2 l, og stek kaken ved 170 C på nederste rille i ovnen i ca 1-1 1/4 time.
Avkjøl og pynt med melisglasur og skivede mandler eller nøtter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake