Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g kokesjokolade i biter
200 g mykt usaltet smør
50 g melis
2 ss sterk kaffe
200 g hvetemel
50 g maisenna
Pynt:
20 skåldede mandler
150 g kokesjokolade
(20 stk.)
Sett ovnen på 190 C og dekk to stekeplater med bakepapir. Smelt sjokoladen i én bolle over vannbad og bland smør med melis i en annen til blandingen er glatt og lys. Pisk sjokoladen inn i blandingen og rør i kaffen.
Sikt mel og maisenna i blandingen og bland forsiktig med en metallskje. Ha røren i en sprøytepose med stjerneformet munnstykke og sprøyt ut 20 sjenerøse kaker på bakepapiret.
Press fast en mandel midt på hver kake og stek dem i 15 minutter til de er faste og lett gylne. Avkjøl dem i 10 minutter på bakepapiret. Legg kakene på rist for videre avkjøling. Smelt sjokoladen og dypp undersiden av hver kake i den. Legg kakene på bakepapiret til sjokoladen er stivnet.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake