Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g marsipanmasse
3 egg
smør eller margarin og mel til formen
Karamellkrem:
2 dl kremfløte
4 ss sukker
2 ss kakao
Pynt:
ca 50 g mandler
1-2 dl kremfløte
Riv marsipanmassen på grovt rivjern. Pisk eggene i en bolle. Rør inn mandelmassen.
Fordel røren i en godt smurt og melstrødd form - ca 20 cm i diamater. Stek kaken ved 200 C i ca. 30 minutter.
Lag karamellkremen mens kaken steker: Bland ingrediensene i en tykkbunnet kasserolle.
La kremen putre på svak varme til den tykner, 10-15 minutter. Rør hele tiden, kremen må ikke svi.
Hvelv kaken forsiktig ut av formen. la den kjølne.
Grovhakk mandlene, rist dem på plate i stekeovnen 3-4 minutter ved 200 C.
Stryk karamellkremen over kaken, dryss mandlene på. Pisk fløten til krem og server den til.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake