Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g marsipanmasse
3 egg
revet skall av 1/2 sitron
2 syrlige epler
1 ss sukker
1 ts kanel
Riv marsipanmassen på det groveste rivjernet. Bland massen med egg og sitronskall og rør kraftig.
Smør en rund form med løs bunn, og strø den med semuljegryn. Hell deigen i formen.
Skrell eplene og del dem i små båter. Legg dem på kaken så den blir helt dekket. Bland sukker og kanel og dryss det over.
Sett kaken nederst i ovnen og stek ved 200 C i ca 40 minutter, til den er lys brun
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake