Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
170 g sukker
1 dl olje
125 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 stk moden banan
50 g kokesjokolade
50 g valnøtter
Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn oljen litt og litt om gangen. Bland mel og bakepulver og vend det i eggedosisen.
Mos bananen og bland den i røren, sammen med den hakkede sjokoladen og valnøttene. Hell i godt smurt form.
Stek ved 200 C i ca 50 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake