Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g honning eller sirup
1 dl sukker (gjerne brunt)
2 dl vann
50 g smør/margarin
2 egg
1/2 ts nellik
1 ts kardemomme
2 ts kanel
4 dl hevetemel
2 ts bakepulver
Varm honning/sirup, sukker, vann og smør til alt er smeltet. Avkjøl det litt.
Rør inn sammenvispede egg.
Bland det tørre og rør det i honningblandingen.
Fyll røren i smurt papirkledt langpanne og stek kaken til den er gjennomstekt på 180 C i ca. 20 minutter.
Skjær den i snipper eller i tynne skiver som smøres og spises med marmelade.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake