Flere resulteter finnes under oppskriften
2 1/2 dl hvetemel
2 1/2 dl fint sammalt hvetemel
1 dl sukker
2 ts bakepulver
1/2 ts natron
1/2 ts kanel
1/2 ts ingefær
1 krm nellik
1/2 dl hakkede valnøtter
125 g smør eller margarin
1/2 dl honning
revet skall av 1/2 appelsin
1 dl frisk appelsinsaft
2 egg
Garnering:
75 g smør
1 dl melis
revet appelsinskall
(12 stk)
Sett ovnen på 175 C og smør og strø formene. Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Smelt smør og honning og avkjøl. Pisk eggene porøse. Bland smøret, appelsinsaft og skall i melet, vend forsiktig inn eggene til en glatt røre. Fyll formene 3/4 fulle og stek kakene i ca 15 minutter. Avkjøl på rist.
Rør smør og melis til en fin krem og bre den over toppen av muffinsene. Pynt med noen strimler appelsinskall.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake