Flere resulteter finnes under oppskriften
1 egg
125 g melis
125 g hvetemel
en klype salt
1/2 ts malt kanel
1/4 ts hvit pepper, malt
1/4 ts blandingskrydder
3 ts maisennamel
1/2 ts bakepulver
skall av finrevet sitron
2 ss blandet sitrusskall
dryss melis over
(16 kaker)
Pisk egg og melis til eggedosis i en bolle.
Sikt mel, salt, kanel, pepper, blandingskrydder, maisennamel og bakepulver i blandingen. Tilsett revet sitronskall og blandet sitrusskall og rør godt. Avkjøl røren i 1 time.
Forvarm ovnen til 180 C. Smør 2 eller 3 ovnsplater og sett dem på platene med god avstand fra hverandre. Stek i ovnen i 20 minutter til de er pent hevet og lysegule. La kakene avkjøles på rist. Dryss med melis. Hvis du lar kakene stå i noen dager før servering, vil de bli rundere i smaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake