Flere resulteter finnes under oppskriften
6 eggehviter
175 g sukker
250 g malte mandler
1 ss maisenna
brødrasp til formen
Til pynt:
150 g kokesjokolade
2 ss hakkede mandler
Fruktsalat:
1/2 ananas
1/4 kg grønne druer
2 røde epler
250 g jordbær
1/2 l kremfløte
Pisk eggehvitene stive. Vend forsiktig i sukker, mandler og maisenna og fordel røren i en godt smurt og strødd randform.
Stek mandelranden ved 160-175 C på nederste rille i ovnen i ca 35 minutter. La randen avkjøles litt før den vendes ut på bakerist.
Smelt sjokoladen og pensle den over randen. Dryss på hakkede mandler.
Skjær ananasen fri fra skallet og skjær terninger. Del druer i to og ta ut stenene. Eple skjæres i små terninger og jordbær halveres.
Bland frukten og anrett på fat med fruktsalat midt i randen. Server pisket krem til.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake