Flere resulteter finnes under oppskriften
3 1/2 dl vann
3 1/2 dl lys sirup
4 1/2 dl sukker
60 g smør eller margarin
1 ss hjortetaksalt
2 1/2 liter hvetemel
smør eller margarin til stekeplatene
evt. glasur til skriften
Bland vann, sirup, sukker og smør i en kasserolle. La det få et oppkok. Avkjøl.
Bland hjortetaksalt med litt av melet og rør det i den avkjølte blandingen sammen med resten av melet til deigen kjennes fast.
Arbeid deigen godt sammen på melet bakebord.
Kjevle deigen tynt ut. Stikk ut hjerter, kakemenn, stjerner eller andre figurer.
Legg figurene på smurte plater.
Stek hver plate 6-8 minutter ved 175-200 C. Kakene må ikke bli brune.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake