Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g hvetemel
150 g sukker
1 ts natron
1/2 ts bakepulver
3 dl kefir
175 g mykt smør eller margarin
2 egg
2 ts vaniljesukker
4 ss kakao
Sjokoladekrem:
2 1/2 dl melis
3 egg
1 dl kremfløte
50 g smør eller margarin
2 1/2 plate melkesjokolade
sjokoladeblomst til pynt
Bland alle ingrediensene til langpannekaken i en hurtigmikser. La maskinen gå på høyeste hastighet 3-4 minutter. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne, ca 20x40 cm. Stek kaken ved 175 C i 20-25 minutter. Avkjøles.
Pisk melis og egg til lys og luftig eggedosis. Pisk inn fløte og smørklatter vekselvis. Kremen skal være helt glatt mellom hver smørklatt. Smelt sjokoladen. Rør den inn i kremen. Settes kjølig til kremen er passe tykk. Smør sjokoladen i et jevnt lag over hele kaken. Sett kaken kjølig til den skal serveres. Da skjæres kaken i små ruter og pyntes med sjokoladeblomster om ønskelig.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake