Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g mykt smør
225 g sukker
2 egg, lett pisket
2 store, moste bananer
375 g siktet hvetemel
2 ts bakepulver
¾ dl melk
1 ts vaniljeessens
Smør er brødform på 1 liter og kle den med bakepapir.
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett de piskede eggene, litt etter litt, og bland godt mellom hver gang.
Ha i de moste bananene, og løft inn melet blandet med bakepulveret. Tilsett melk og vaniljeessens, og lag en jevn røre.
Hell røren i brødformen og stek ved 180 C i 50 minutter.
La kaken avkjøles i formen i 10 minutter, og hvelv den deretter på en rist der den avkjøles helt.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake