Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
6 dl sukker
3 dl melk
9 dl hvetemel
6 ts bakepulver
300 g smeltet smør
4 ts vaniljesukker
2 ss kakao
Glasur:
7 dl melis
8 ss smeltet smør
8 ss sterk kaffe
2 ss kakao
4 ts vaniljesukker
ev. 2 ts pulverkaffe
kokos til pynt
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland så en og en ingrediens godt.
Stek kaken i en bakepapirkledd langpanne på ca 35 x 40 cm, ved 225 C i 15-20 minutter.
Lag glasuren: bland bare en og en ingrediens øverst til nederst.
Legg glasuren ut over kaken mens kaken ennå er varm. Dryss kokos ut over kaken rett etter, slik at det setter seg i glasuren.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake