Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g mørk sjokolade (Minde)
1 dl smør
4 egg
3 dl sukker
1 ½ dl hvetemel
½ ts salt
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
200 g Firkløver
Smelt sjokolade og smør ved lav varme. Bland egg og sukker og ha dette i sjokoladeblandingen.
Hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker siktes i og røres glatt. Grovhakket Firkløver løftes i blandingen. Stekes i ovn ved 180 C i 30 minutter.
La kaken stå kjølig til neste dag.
Vend kaken på serveringsfat, sikt litt melis over kaken. Lag et rutemønster av papirstrimler, sikt over med kakao og få frem ruter.
Kaken kan serveres med lett pisket krem, eller vaniljeis.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake