Flere resulteter finnes under oppskriften
2 eggehviter
1 dl sukker
1 ts hvitvinseddik
50 g hakket kokesjokolade
(ca 20 stk.)
Pisk eggehvitene til stivt skum. Tilsett sukkeret, litt om gangen, og pisk kraftig hele tiden. Pisk i eddiken. Vend i sjokoladebitene.
Sett massen som topper med to teskjeer på bakepapir. Stek kakene i nedre del av ovnen ved 125 C til marengsene er tørre og lette, ca 1 time. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake