Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g mandler
100 g smør eller margarin
50 g sukker
1 ss sirup
100 g hvetemel
50 g grovhakket, mørk sjokolade
(ca 35 stk.)
Mandlene hakkes grovt. Smør og sukker kokes sammen og tas av varmen. Avkjøl og rør resten av ingrediensene i blandingen med gaffel. Samle deigen med hendene.
Trill ut kuler som settes med god avstand på bakepapir.
Klem til flate kaker og stek midt i ovnen ved 175 C i ca 8 minutter. Trekk papiret med kakene av den varme platen og la kakene avkjøles.
Oppbevar dem i tett boks.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake