Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrødbunn
juice til dynking
1 liter ferdig jordbærgelé
6 dl kremfløte
jordbær
Del sukkerbrødet i tre lag. Legg en del av sukkerbrødbunnen på et fat. Dynk bunnen med juice. Visp kremfløte til krem. Ta av halvparten av kremen til pynt.
Resten av kremen blandes med 5 ss jordbærgelé som legges lagvis på sukkerbrødbunnen som fyll. Dynk kakelagene etter hvert som de legges på kaken.
Smelt resten av geleen i en kjele på svak varme. La den avkjøles. Den skal nesten stivne igjen før den helles på kaken.
Sett kanten på en rund kakeform rundt kaken, litt høyt oppe. Det er viktig at den er tett slik at geleen ikke renner nedover kaken. Legg jordbær på toppen av kaken og hell forsiktig over den avkjølte geleen.
Sett kaken kjølig slik at geleen stivner helt før springformen fjernes og kaken pyntes med krem til servering.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake