Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
3 dl melis
50 g valnøtter
1 dl hvetemel
1/2 dl potetmel
1 ts bakepulver
Fyll:
2 1/2 dl kremfløte
75 g kokesjokolade
Pynt:
2 1/2 dl kremfløte
75 g hakkede valnøtter
10 hele valnøtter
Pisk egg og melis til eggedosis. Bland melsortene med bakepulver og malte valnøtter og vend det forsiktig i eggedosisen. Hell røren i en smurt form, 24 cm i diameter. Stek kaken i nedre del av ovnen ved 175 C i ca 40 min.
Avkjøl kaken og del den i to eller tre lag.
Pisk fløten og bland i finhakket sjokolade. Legg kaken sammen med sjokoladekremen.
Dekk kaken med pisket krem, ta av litt til kremtopper. Dekk kanten med finhakkede valnøtter. Pynt med kremtopper og hele valnøtter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake