Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl mørk sirup
1 dl kremfløte
1 ts natron
2 ss smør eller margarin
1 ss ingefær
2 krm allehånde
2 dl sukker
5 dl hvetemel
( 100 stk )
Kok opp sirup og fløte. Hell den varme blandingen over natronen. Tilsett smør eller margarin samt krydderet. Rør til fettet har smeltet. Bland deretter inn sukkeret og det meste av melet. Pakk deigen inn i folie og la den stå kjølig til neste dag.
Kjevle ut deigen tynt på melet bakebord. Stikk ut små stjerner, hjerter o.l. med former. Legg dem på smurte stekebrett eller bakepapir.
Stek kakene midt i ovnen ved 200 C i ca. 4 minutter. Avkjøl kakene på brettet.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake