Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g hvetemel
250 g margarin
1 dl vann
80 g finhakket løk
40 g smør
400 g finhakket røkelaks
2 ts finhakket fersk gressløk
1/2 fedd hakket hvitløk
2 ts frisk basilikum, hakket
5 egg
2 1/2 dl melk
2 1/2 dl kremfløte
pepper
Arbeid sammen hvetemel, margarin og vann i en food processor. Dekk deigen med plast og la den hvile 1 time i kjøleskapet.
Forvarm stekovnen til 200 C. Dekk bunn og sider av en 24 cm form med tertedeig og stek den halvferdig, ca 10 minutter. Slå ned varmen til 160 C.
Fres løken blank i smøret. Bland i røkelaksen, gressløk, hvitløk og basilikum. Avkjøles.
Pisk eggene sammen med melk og fløte, bland med røkelaksen og smak til med pepper før blandingen fylles i formen og stekes i ovnen i ca 30 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake