Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g margarin
3/4 dl sukker
1 egg
90 g (1 1/2 dl) hvetemel
saften av 1/2 sitron
Fyll:
2 1/2 dl blåbær, friske eller dypfryste
1 dl lettrømme
1 egg
2 ss sukker
hakkede mandler
175 grader i ca. 30 minutter, nederste rille
Paiform 22 cm
Rør margarin og sukker hvitt, tilsett egg, hvetemel og sitronsaft. Rør deigen lett sammen.
Pensle formen med fett og smør deigen jevnt utover - også oppetter kanten. Legg bærene i. Dypfryste bær trenger ikke tine.
Rør sammen rømme, egg og sukker, hell det over. Strø hakkede mandler eller nøtter over.
Stek kaken. Server den med krem eller is.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake