Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g margarin
2 1/2 dl vann
125 g hvetemel
4 egg
(12 kaker)
Forvarm stekeovnen til 220 C. Kok opp margarin og vann. Trekk kjelen av varmen og rør inn melet. Gi deigen et oppkok, og rør rundt til deigen slipper kjelen. Avkjøl litt.
Rør inn eggene, ett etter ett. Deigen må nå være så fast at en klatt av deigen holder formen uten å sige utover. Fyll deigen i sprøytepose med stjernetyll, og sprøyt 12 topper på smurt stekebrett. Vannbakkels stekes i 20-30 minutter. Avkjøl.
Skjær toppen av vannbakkelsen, og fyll den med pisket krem som er smakt til med sukker og vaniljesukker. Legg toppen tilbake på plass. Vannbakkelsen drysses med melis før servering.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake