Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
300 g sukker
150 g smeltet smør
300 g hvetemel
2,5 dl melk
3 ts bakepulver
1 ts sitronsdråper
2-3 ss potetmel
½ pl. mørk kokesjokolade
Fyll:
300 g melis
½ pl. kokesjokolade
kaffe
vaniljesukker
Egg og sukker piskes, ha i resten av ingrediensene. Del deigen i 2 deler. Ha smeltet kokesjokolade i den ene halve deigen. Stekes i to like runde former ved 185 C i 25-30 minutter.
Begge kakene deles i to etter steking. Ha fyll mellom delene og på toppen og sidene av kaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake