Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl knuste Graham Crackers/Digestive kjeks
0,5 dl finhakket valnøttkjerner
1,5 ts kanel
1,5 dl smeltet smør
3 egg
2 pakker Philadelphia ost (naturell) romtemperert
2,5 dl sukker
½ ts salt
2 ts vaniljeessens
1 ts mandelessens
1 ½ beger lettrømme
Sett stekeovnen på 190 C. Bland den knuste kjeksen sammen med valnøttene, kanelen og det smeltede smøret. Trykkes ned i bunnen av en middels stor kakeform (springform).
Visp sammen eggene og sukkeret og bland det godt sammen med kremosten, vanilje- og mandelessensen, samt saltet. Bland så forsiktig inn rømmen.
Blandingen helles oppå kakebunnen og stekes midt i ovnen ca 35 min eller til den er stiv. Kaken skal serveres kald, så la den stå minst 4-5 timer før servering slik at den får satt seg.
Kaken serveres som den er, eller med frukt og/eller bær.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake